Ο πιο εύκολος τρόπος να βρείς και να κάνεις on-line κράτηση στο γήπεδο που σε ενδιαφέρει.
Play5x5

Λίγα λόγια Το Play5x5 είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης κρατήσεων με δυνατότητα On-line κράτησης.

Πραγματοποιείστε on-line κράτησεις σε πραγματικό χρόνο με βάση τη διαθεσιμότητα των αγαπημένων σας γηπέδων. Υπάρχουν αρκετοί ευέλικτοι τρόποι εντοπισμού των γηπέδων που σας ενδιαφέρουν.

Οι ιδιοκτήτες γηπέδων 5x5,6x6, ... NxN, με τη συμμετοχή τους στο σύστημα Play5x5, διευκολύνουν τη διαχείριση των κρατήσεων, διευρύνουν την παρουσία τους και αυξάνουν σημαντικά την επισκεψιμότητά τους από τους υποψήφιους παίκτες.

Όταν πραγματοποιηθεί μια on-line κράτηση (είτε από τον παίκτη είτε από τον ιδιοκτήτη) το γήπεδο δεσμεύεται και κανείς άλλος δεν μπορεί να κάνει κράτηση τη συγκεκριμένη ημέρα κ ώρα.

Οι παροχές του Play5x5

Απλή αναζήτηση Δίνοντας την ημερομηνία κράτησης και την περιοχή εμφανίζονται τα διαθέσιμα γήπεδα προς κράτηση.

Το σύστημα διαθέτει πολλαπλά κριτήρια για να πραγματοποιείτε έξυπνες αναζητήσεις, όπως:

Κατηγορίες γηπέδων Αυτό το κριτήριο αναζήτησης σας επιτρέπει να φιλτράρετε ποιες κατηγορίες γηπέδων (5x5,6x6,...) θέλετε να εμφανίζονται.

Παροχές γηπέδων Αυτό το κριτήριο αναζήτησης σας επιτρέπει να φιλτράρετε γήπεδα που έχουν συγκεκριμένες παροχές (ΚΛΕΙΣΤΟ, ΑΝΟΙΚΤΟ,ΦΥΣΙΚΟ ΧΟΡΤΟ,...)

Παροχές εγκατάστασης γηπέδων Αυτό το κριτήριο αναζήτησης σας επιτρέπει να φιλτράρετε εγκαταστάσεις γηπέδων που έχουν συγκεκριμένες παροχές (ΜΠΑΡ, ΝΤΟΥΣ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ,...)

Παροχές τοποθεσίας γηπέδων Αυτό το κριτήριο αναζήτησης σας επιτρέπει να φιλτράρετε γήπεδα με συγκεκριμένα σημεία ενδιαφέροντος (ΜΙΝΙΜΑΡΚΕΤ,ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ,...)

Γκαλερι φωτογραφιων

Προβολή φωτογραφιών εγκατάστασης γηπέδων Το σύστημα έχει τη δυνατότητα να προβάλει εικόνες της εγκατάστασης των γηπέδων.

Προβολή φωτογραφιων γηπέδου εγκατάστασης Το σύστημα έχει τη δυνατότητα να προβάλει την εικόνα ενός συγκεκριμένου γηπέδου.

Google Maps

Προβολή γεωγραφικής θέσης Τα διαθέσιμα γήπεδα μπορεί να προβληθούν πάνω σε χάρτη. Έτσι υπάρχει γεωγραφική προβολή της ακριβής τοποθεσίας των γηπέδων.

Προβολή διαθεσιμότητας Υπάρχει η δυνατότητα προβολής του πλήθους των διαθέσιμων γηπέδων για κάθε εγκατάσταση γηπέδων πάνω στο χάρτη.

Προβολή κόστους Υπάρχει η δυνατότητα προβολής του κόστους των διαθέσιμων γηπέδων για κάθε εγκατάσταση γηπέδων πάνω στο χάρτη.


Προβολη διαθεσιμοτητας

Διαθεσιμότητα εγκατάστασης γηπέδων Το σύστημα έχει τη δυνατότητα να προβάλει τη διαθεσιμότητα της εγκατάστασης των γηπέδων.

Διαθεσιμότητα γηπέδου Για τους λάτρεις συγκεκριμένων γηπέδων το σύστημα μπορεί να δείξει τη διαθεσιμότητα συγκεκριμένου γηπέδου μιας επιλεγμένης εγκατάστασης.

Λιστα επιθυμιων

Ειδοποίηση επιθυμητού γηπέδου Αν είστε λάτρης ενός συγκεκριμένου γηπέδου αλλά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα μπορείτε να επιλέξετε το γήπεδο που επιθυμείτε και θα ενημερωθείτε άμεσα με e-mail σε περίπτωση αποδέσμευσής του.


Εξατομικευμένη κράτηση Ο υποψήφιος παίκτης έχει ακριβή εικόνα σε πιο γήπεδο θα παίξει και η κράτηση γίνεται με βάση τον αριθμό του γηπέδου. Συνεπώς αποφεύγονται δυσάρεστες εκπλήξεις.

Δυνατότητα ηλεκτρονικών πληρωμών Το σύστημα επιτρέπει πραγματοποίηση πληρωμών με χρήση πιστωτικών καρτών βασισμένο στο αδειοδοτημένο ( από την Τράπεζα της Ελλάδος ) ίδρυμα πληρωμών EveryPay.

Ηλεκτρονική ακύρωση κράτησης Στην περίπτωση που έχει πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική πληρωμή υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής ακύρωσης κράτησης με άμεση επιστροφή χρημάτων χωρίς γραφειοκρατικά κωλύματα και χρονοτριβές.

Γιατί Play5x5;

Μοναδικοτητα

Αυτή τη στιγμή το σύστημα Play5x5 είναι το μοναδικό ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης κρατήσεων που υπάρχει στην Ελλάδα για να φιλοξενεί και να πραγματοποιεί ηλεκτρονικές κρατήσεις για εγκαταστάσεις γηπέδων.

Προσαρμοστικοτητα

Στοχεύουμε πάνω στις ανάγκες του ιδιοκτήτη εγκαταστάσεων, των παικτών και των εξελισσόμενων τεχνολογιών και προσαρμόζουμε αναλόγως το σύστημά μας όπως και τις ικανότητές μας.

Εξειδικευμενο και εμπειρο τεχνικο προσωπικο

Το τεχνικό προσωπικό μας διαθέτει χρόνια εμπειρίας σε διψήφιο αριθμό στον τομέα του Προγραμματισμού, Βάσεων Δεδομένων, Διαχείρισης και Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων. Επίσης είναι κάτοχοι διπλώματος πληροφορικής Προπτυχιακού Επιπέδου, καθώς και διπλώματος Μεταπτυχιακού Επιπέδου 3-ετούς προγράμματος σπουδών που πραγματοποιήθηκε στο υψηλών προδιαγραφών πρόγραμμα σπουδών "Πληροφοριακά κ' Επικοινωνιακά Συστήματα" του ΑΠΚΥ.

Προβολη στα Social Media

Συνεχής προβολή των φιλοξενούμενων εγκαταστάσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Αξιοπιστια

Το σύστημά μας στηρίζεται στις πιο σύγχρονες και κατάλληλες τεχνολογίες για την υποστήριξη των κρατήσεων, ενώ είναι εγκατεστημένο σε πολύ αξιόπιστους εξυπηρετητές. Η αξιοπιστία αυτη μεταφράζεται σε ταχύτητα, σταθερότητα, ασφάλεια και αδιάλειπτη λειτουργία του!